14 napon belüli elállás a vásárlástól

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Szavatosság

14 napon belüli elállás

Fogyasztóként törvényes jogod, hogy a megrendelt termékek átvételét követő 14 napon belül - illetve a megrendelés és a termékek átvétele közötti időszakban is - indoklás nélkül elállj a vásárlástól. 

Mi illet meg elállás esetén?

A sértetlen csomagolású termékek visszaküldését követően a vételárat és szállítási költséget (tehát a teljes vásárlás összegét) visszatérítjük.
Felbontott, vagy sérült csomagolású termékek esetén higiéniai okokból nem állhatsz el a vásárlástól! Ha a termék csomagolása már az átvételkor sérült volt, a szállítási információkban leírt módon igényelheted a kicserélést.
A bontatlan, de esztétikailag kifogásolható csomagolással visszaérkezett termékekre értékcsökkentett árat térítünk vissza, mivel ezeket a visszaküldést követően már nem tudjuk teljes áron értékesíteni.
Ha több terméket rendeltél egyidőben, de nem mindegyik termék vásárlásától szeretnél elállni, a szállítási és egyéb költségeket részarányosan térítjük vissza.

Hogyan állhatsz el a vásárlástól?

Az átvételtől számított 14 napon belül jelezd felénk e-mailben, vagy postai úton az elállási szándékot az alábbi letölthető minta szerint.
A termék(ek)et a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb az elállási szándék jelzésétől számított 14 napon belül postai úton, vagy futárszolgálattal kell visszaküldened budapesti raktárunkba, melynek címét e-mailben küldjük el neked az elállási nyilatkozat kézhezvételét követően. A visszaküldés díját neked kell kiegyenlítened, utánvéttel feladott küldeményeket nem veszünk át.
A viszaküldött termék(ek) átvételét követően ellenőrizzük azok állapotát, és amennyiben azok megfelelnek a fenti kritériumoknak, visszatérítjük a vásárlás összegét.

Részletes tájékoztató az elállással kapcsolatos jogaidról.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

A törvényben előírt 14 napos elállási jogon túl, a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldött, sértetlen csomagolású, esztétikailag kifogástalan állapotú termékek árát visszafizetjük, ha bármi okból meggondolnád magad és úgy döntenél, nincs szükséged a megvásárolt termékre. A pénzvisszafizetési garancia kizárólag sértetlen, esztétikai állapotú termékekre vonatkozik. Kizárólag a termék vásárláskori árát térítjük vissza, a szállítási és egyéb költségeket nem! 

Hogyan igényelheted a pénzvisszafizetési garanciát?

E-mailben jelezd, hogy mely termékeket kívánod visszaküldeni. A termék(ek)et a lehető legrövidebb időn belül belül postai úton, vagy futárszolgálattal kell visszaküldened budapesti raktárunkba, melynek címét e-mail üzenetben küldjük el neked. A visszaküldés díját neked kell kiegyenlítened, utánvéttel feladott küldeményeket nem veszünk át. Ügyelj rá, hogy a termék a rendeléstől számított 30 napon belül visszaérkezzen raktárunkba!
A viszaküldött termék(ek) átvételét követően ellenőrizzük azok állapotát, és amennyiben azok megfelelnek a fenti kritériumoknak, visszatérítjük a vételárat.

Szavatosság

Ha a megvásárolt termékeknél minőségi problémát észlelnél, haladéktalanul jelezd nekünk e-mail üzenetben. Amennyiben a problémát a termék hibája okozza, választásodnak megfelelően kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárát.

Részletes tájékoztató a szavatossággal kapcsolatban megillető jogokról.