Jenny House kozmetikumok

A Jenny House Szöul legmenőbb szépségszalonja, a hírességek többsége hozzájuk jár szépülni. Az elmúlt 20 évben több, mint 1000 koreai színésznő, énekesnő és egyéb ismert közszereplő bízta rájuk kozmetikai kezelését és sminkjét.

A Jenny House üzenete a következő:

"A natúrkozmetikumok a természetes összetevőkről szólnak, a dermokozmetikumok pedig a tudományról. A Jenny House az összetevőkön és a laboratóriumokon túl a tapasztalatról szól.

Tudjuk, hogy nem a hétköznapi összetevőkre vagy kiváncsi, hanem a bőrödet másnapra átalakító készítményekre. Nem elképesztő tudományos formulákat akarsz, hanem valódi eredményeket. Egyedülálló gyakorlati tapasztalatunk, a több, mint 1000 híresség bőrápolásával 20 év alatt megszerzett tudásunk az, amire őszintén szükséged van.

A Jenny House-nál az arcápolás nem termékek alkalmazásáról, hanem az őszinte tudásmegosztásról szól. Tőlünk azt kapod, amit a többi kozmetikai márka nem ad meg. A tapasztalatunkat adjuk neked, amitől gyönyörűbb lehetsz, mint valaha."

Mi csak annyit tudunk ehhez hozzátenni, hogy a maszkjaik valóban látványosan ragyogóvá teszik az arcbőrt. Próbáld ki Te is!

2 termék

1-2 / 2 elem mutatása

Aktív szűrők