The Face Shop 더페이스샵
A természet által inspirálva

Korea úttörő kozmetikai márkája, a The Face Shop napjainkban is a top 3 koreai szépségápolási cég közé tartozik. Tartós sikerük egyik titka rendkívül változatos termékpalettájuk, melyhez 600-féle természetes alapanyagot használnak. A gondosan megválogatott virágok, gabonafélék, növények, gyümölcsök, ásványvizek és távolkeleti gyógynövények kiválóan alkalmasak a bőr táplálására és revitalizálására. A márkát 2003-ban alapította az LG Household & Health Care (LG생활건강), koreai egyik legnagyobb kozmetikai holdingja, mely a The Face Shop mellett olyan neves márkákat tudhat portfóliójában, mint a Sum:37,  History of Whoo, O Hui, Sooryehan és a BEYOND.

The Face Shop Natural Story

Natural Story

A The Face Shop hitvallása a „Natural Story” azaz „Természetes Történet”:

  • tisztelik a természetet
  • szűretlen természetes összetevőket használnak
  • hisznek a természet erejében, melynek előnyös tulajdonságait igyekeznek beépíteni termékeikbe
  • törekszenek a természettel való harmónia fenntartására: alapelvük, hogy természetkárosítás nélkül szerezzék be a termékeikhez szükséges naturális alapanyagokat


A Föld istennője

A Face Shop 2015-ben bemutatott, kör alakú logóján látható női arc Démétér, a Földanya. A görög mitológia szerint ez az istennő borítja virágba a növényeket és érleli a gyümölcsöket, melyek gazdag termést hoznak. Az elegáns új szimbólum a természet bőségéből és változatosságából fakadó időtlen szépséget helyezi a középpontba, és a szakadatlan törekvést, hogy ezt szépségápolási termékeiken keresztül eljuttassák fogyasztóikhoz.

The Face Shop története Demeter

Népszerű termékvonalak

A The Face Shop természetes összetevőkre épülő, egyedülálló termékeit széles választékban, megfizethető áron kínálja a fogyasztók számára. Legismertebb termékcsaládjaik a Real Nature, The Solution, Dr. Belmeur és Jehwadam.

Real Nature 갈아만든 마스크시트

A Real Nature fátyolmaszk család friss és természetes növényi kivonatokból készül, melyek gyengéden ápolják az egészéges arcbőrt. Ezek az arcmaszkok akár minden nap használhatóak. A maszkban található növényi alapanyagokat megőrlik, majd vízalapú hidratálókkal képeznek belőlük természetes kivonatot (Natural Grindig Extraction Process). A cellulózalapú természetes fátyolmaszk szorosan illeszkedik az arc vonalához, hogy segítse a benne lévő esszencia hatóanyagainak tökéletes felszívódását.

The Solution 더솔루션

A The Solution maszkokban lévő vitaminok és klinikai hatóanyagok célzottan lépnek fel egy-egy bőrprobléma ellen, hogy az arcbőr szebb és egészségesebb legyen. A hajszálvékony fátyolanyag légiesen könnyen illeszkedik az arcra, miközben a benne található értékes összetevők aktívan teszik a dolgukat. A The Solution arcmaszkok parabének hozzáadása nélkül készülnek.

Dr. Belmeur 닥터벨머

A Dr. Belmeur termékvonal az érzékeny arcbőrűeknek kínál gyengéd ápolást. Összetételük 11-féle károsanyagtól mentes és nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat. Dermatológiailag tesztelt, vegán termékek, melyeket nem teszteltek állatokon. Növényi alapanyagaik kíméletesen bánnak el a leggyakoribb bőrproblémákkal, illetve miközben erősítik a bőr természetes védőrétegét.

Yehwadam 예화담

A Yehwadam a tradicionális koreai orvoslásban használt gyógynövényekre épülő termékvonal, mely évszázados szépségápolási tapasztalatot ültet át modern termékekbe. A legnagyobb gondossággal kiválasztott alapanyagok és a speciális maszkanyag garantálja, hogy ez a kezelés igazi ünnep legyen az arc számára.

Márkanagykövetek

2010 Seohyun 서현 koreai énekesnő (Girl’s Generation) és színésznő (legismertebb slágereik: Likey, Fancy, Feel Special, TT)

The Face Shop Seohyun reklám

2012 EXO 엑소 K-POP fiúbanda (legismertebb slágereik: Obsession, Monster, Ko Ko Bop, Love Shot, Tempo)

The Face Shop EXO kampány

2013 Suzy 배수지 – népszerű koreai énekesnő (Miss A) és színésznő (sikersorozatok, melyekben szerepelt: Vagabond, Pinocchio, While You Were Sleeping)

The Face Shop márkanagykövet

Suzy Bae The Face Shop rendezvény
 
2014 Kim Soo-Hyun 김수현 népszerű koreai színész (sikersorozatok, melyekben szerepelt: My Love from  the Star, Hotel Del Luna, Crash Landing on You)

The Face Shop márkanagykövet Kim Soo Hyun
 
2018-2019 GOT7  갓세븐 K-POP fiúbanda (népszerű slágerek: Hard Carry, Lullaby, If You Do, Girls Girls Girls)

GOT7 Dr. Belmeur

The Face Shop üzletek

A The Face Shop 3000 üzletből álló hálózata 35 országban van jelen, a távolkeleti országokon kívül többek közt az USA-ban, Kanadában és a Közel-Keleten is.

The Face Shop üzlet Myeongdong

The Face Shop bolt

The Face Shop arcmaszkok

The Face Shop termékek Magyarországon

Webáruházunkban kizárólag megbízható forrásból származó, eredeti The Face Shop kozmetikumokat forgalmazunk. Hazai raktárkészletünkből villámgyorsan hozzájuthatsz kedvenc termékedhez.

THE FACE SHOP RENDELÉS