LANEIGE 라네즈
A hidratálás szakértője

A márkát 1994-ben alapította az Amore Pacific, koreai egyik legnagyobb kozmetikai vállalatcsoportja. 2002-ben nyitották meg első nemzetközi üzleteiket Hong Kongban és Shanghaiban, majd a 200. ázsiai üzlet után betörtek az európai piacra. Első európai üzeltüket Moszkvában nyitották, mára már az egyik legismertebb koreai kozmetikai márkává váltak. 2017-ben partneri együttműködésbe léptek a Sephorával, hogy megismertessék termékeiket az amerikai közönséggel is, mely a Lip Sleeping Mask exkluzív bemutatásával indult. Termékeik magas színvonala a globális siker kulcsa, ma már világszerte számtalan fürdőszobában található Laneige kozmetikum.

A Laneige jelentése hó, mely a francia la neige kifejezésből ered, és a márka vízzel való különleges kapcsolatára utal. A hidratálás specialistájaként ismert márka már több, mint 20 éve kutatja a bőr és a víz kapcsolatát. Kutatásai eredményeként a Laneige megtanulta, hogy a gyönyörű és ragyogó bőr titka a nedvesség. A születéstől fogva arcunkon lévő természetes védőréteg, mely segít a bőrbe zárni a nedvességet, idővel elgyengül, ez a bőr károsodásának alapvető oka. A Laneige felfedezte a hidratálás új módját, mely megsokszorozza a hagyományos szépségápolási módszerekkel elérhető hidratáló, ragyogásfokozó és anti-aging hatást. Ez az egyedi tudás segítette a márka alapjait képező Water Science™ technológia kifejlesztését, mely a vizet, az élet alapvető forrását elsöprő erejű hidratálóvá alakítja át.

A Laneige vezető termékei közé tartozik a Water Bank bőrápolási vonal, a Water Sleeping Mask, a Lip Sleeping Mask, a BB cushionok és a kéttónusú rúzsok.

LANEIGE márkanagykövetek

A Laneige a kezdetektől fogva szívesen dolgozik együtt dél-koreai szupersztárokkal kampányaiban, a teljesség igénye nélkül következzen közülük néhány:

2004-2008 Jun Ji Hyun 전지현 népszerű dél-koreai színésznő (híres filmek és sorozatok, melyekben szerepelt: My Sassy Girl, My Love from the Star, Legend of the Blue Sea)

Laneige reklám Jun Ji Hyun
 
2008-2018 Song Hye Kyo 송혜교 népszerű dél-koreai színésznő (legismertebb filmek és sorozatok, melyekben szerepelt: Descendants of the Sun, Encounter, My Brilliant Life)

Laneige Song Hye Kyo Water Sleeping Mask


2013 Song Joong Ki 송중기 népszerű dél-koreai színész (híres filmek és sorozatok, melyekben szerepelt: Descendants of the Sun, Arthdal Chronicles, The Battleship Island, Sungkyunkwan Scandal, Running Man)

Laneige arc Song Joon Ki2015-2020 Lee Sung Kyung 이성경 dél-koreai színésznő és modell (híres sorozatok, melyekben szerepelt: Cheese in the Trap, Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, The Doctors)

Laneige ambassador Lee Sung Kyung


2017-2020 Kim Yoo Jung 김유정 dél-koreai színésznő (sorozatok, amikben szerepelt: Moon Embracing the Sun, Dong Yi, Love in the Moonlight, Angry Mom)

Laneige márkanagykövet Kim Yoo Jun


2018 Park Seo Joon 박서준 népszerű dél-koreai színész (ismert filmek és sorozatok, melyekben szerepelt: Kill Me Heal Me, Hwarang: The Poet Warrior Youth, What’s Wrong with Secretary Kim, Itaewon Class, Parasite/Élősködők, Midnight Runners) 

Laneige Park Seo Jun

LANEIGE üzletek

Laneige Store

Laneige Be Waterful

Laneige bolt

Laneige termékek Magyarországon

Webáruházunkban kizárólag megbízható forrásból származó, eredeti Laneige kozmetikumokat forgalmazunk. Hazai raktárkészletünkből villámgyorsan hozzájuthatsz kedvenc termékedhez.

LANEIGE RENDELÉS