Sulwhasoo 설화수
A koreai luxus

Lépj be a koreai luxus világába és kényeztesd bőröd a legmagasabb minőségű kozmetikai termékekkel! A Sulwhasoo egy 1966-ban alapított márka, mely a holisztikus szépségápolás szemléletét helyezi filozófiájának középpontjába. Mára Korea vezető luxuskozmetikai gyártójává váltak, a szépségápolási gyártók értékesítési statisztikájában pedig luxusmárkától egyedülálló módon az összesített dobogó 3. helyét foglalják el! Legsikeresebb termékük a First Care Activating Serum, melyből 10 másodpercenként eladnak egyet - világszerte 400.000 elégedett vásárló vett a termékből 10, vagy annál több tégellyel. A Sulwhasoo név jelentése hóvirág, ez a legzordabb körülmények közt is virágzó növény a nők szépségét és belső erejét szimbolizálja és ünnepli.

Sulwhasoo, a holisztikus szépség

A holisztikus szépség filozófiájának alapköve, hogy testünk elemei harmóniában és egyensúlyban léteznek egymással. A Sulwhasoo a látható tünetek mellett a bőrproblémák valós okainak felkutatására és kezelésére fókuszál, termékeiben a testi és lelki szépség külső-belső harmóniája kristályosodik ki. A holisztikus szépségápolás ideája egyedülálló termékekben ölt testet természetes illatokkal, selymes textúrákkal, melyek az öt érzékszervet felébresztve gyönyörű rituálékkal gyógyítják a testet és a lelket.

A Sulwhasoo filozófiája - Harmónia és egyensúly

A több ezer éves keleti tanok szerint egyek vagyunk a természettel. A természet ökoszisztémáihoz hasonlóan a testünk minden eleme kényes egyensúlyban kapcsolódik össze. A gyógynövényeken alapuló tradícionális koreai orvoslás szerint az egyensúly helyreállítása és a harmónia megteremtése létfontosságú a testünk számára.

A Sulwhasoo öröksége – A holisztikus szépség útja

A holisztikus szépség felé vezető út a test és lélek egységként történő kezelésére épül.  Alapja az ősrégi felismerés, miszerint a gyógyszer önmagában nem képes a gyógyításra. A Sulwhasoo kizárólag válogatott, az idő próbáját kiálló gyógynövényeket használ, a természet szinergiájára építve teremti meg a holisztikus szépség valódi ideálját. A Sulwhasoo arra bíztatja a nőket, hogy a belső harmónia és egyensúly helyreállítására törekedve fordítsanak nagyobb gondot az egészségükre és szépségükre.

A Sulwhasoo története

1966
A Sulwhasoo alapítója, Suh Sung-Whan fogadalmat tett a ginzeng jótékony hatására épülő szépségápolási termékek létrehozására. Ez az elhatározás vezetett azoknak a kozmetikumoknak a kifejlesztéséhez, melyek megalapozták a márka sikereit. Az ekkor megalkotott ABC Ginseng Cream jelenti a Sulwhasoo örökség kezdetét.

1973
Suh szenvedélye és elkötelezettsége vezetett a Ginseng SAMMI kifejlesztéséhez, mely a ginzeng aktív hatóanyagával, a növény leveléből és virágjából kivont szaponinnal készül.

1987
A SAMMI sikerét követően megszaporodtak a koreai gyógynövényi alapú összetevőkről készült tanulmányok, ami végül a Sulwha (hangul: 설화, kínaiul: 雪花) márkanév bevezetéséhez vezetett, a tavasszal virágba boruló hóvirággal szimbolizálva a női szépség virágzásának csúcspontját.

1997
A Soo (hangul: 수, kínaiul: 秀) karaktere ekkor vált a Sulwhasoo márkanév részévé, a holisztikus megközelítésre való utalásként. Megszületett a JAUM Balancing Complex™, valamint bemutatták a First Care Activating Serumot, ami a mai napig a márka egyik legnépszerűbb terméke.

2004
A Sulwhasoo megnyitotta első butik üzletét a hongkongi Central Buildingben, ami hídfőként szolgált a globális terjeszkedéshez.

2010
A Hong Kongban szerzett tapasztalatok alapján a Sulwhasoo arra a jelentőségteljes döntésre jutott, hogy belép az amerikai piacra. Alapos előkészületeket követően megnyitotta első tengerentúli üzletét a New York-i Bergdorf Goodmanban.

Napjainkban
A Sulwhasoo egy 50 évvel ezelőtti szenvedélyből indult, mára pedig a világ egyik legjelentősebb kozmetikai márkájává vált. A Sulwhasoo továbbra is elkötelezett az ázsiai bölcsességen alapuló holisztikus szépség egyedülálló értékének átadásában nemzetközi vásárlóköre számára.

A Sulwhasoo exkluzív összetevői

A Sulwhasoo azt a határozott ígéretet teszi a vásárlói felé, hogy soha nem köt kompromisszumot az összetevők minőségében, feldolgozásában és összetételében.

JAUM Balancing Complex ™

A Sulwhasoo legmodernebb technológiára épülő elemzése feltárta, hogy a bőr öregedésének fő oka a bőr egyensúlyának felbomlása. A JAUM Balancing Complex ™ a Sulwhasoo egyedülálló formulája, melynek célja a bőr egyensúlyának helyreállítása az öregedés tüneteinek kezelésére. A tradicionális koreai gyógyászatban használt több, mint 3000-féle gyógynövény közül a leggondosabb szelekciót követően került kiválasztásra az az 5 különleges növényi összetevő, melyek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak és megteremtik a szinergiát a bőr optimális egyensúlyához. Ezek az összetevők gondoskodnak a bőr természetes regeneráló képességéről, vitalitásáról, ragyogásáról, táplálásáról és rugalmasságáról. A bazsarózsa feltölti és regenerálja a bőrt, a lótusz pedig fokozza a bőrfiatalító hatást. A salamonpecsét bőrtápláló, míg a fehér liliom gondoskodik az arcbőr egészséges ragyogásáról. Az enyves kuszagyűszű egyesíti kedvező hatásaikat, rugalmasságot és erőt biztosítva.

Koreai Ginzeng
Ázsia legértékesebb gyógynövénye, a ginzeng számos jótékony hatásáról híres. A ginzeng a Sulwhasoo gazdag történelmét, valamint legújabb innovációit szimbolizálja, melyek korunk szépségápolásának csúcsát jelentik.

50 év Ginsenonmics™ A Sulwhasoo közel fél évszázadon át intenzíven kutatta a ginzenget a Ginsenomics™ nevű tanulmányuk során. Felfedezéseik között szerepel a K vegyület és a Ginsenoid F1, melyek erőteljes bőrmegújító képességgel rendelkeznek.

Gyökér
A ginzeng gyökerét kutatva a Sulwhasoo felfedezte a ginzeng szaponinjában rejlő különféle értékes komponenseket. A Sulwhasoo kiemelkedő felfedezése vezetett el a világ első ginzeng-alapú anti-aging és bőr ragyogását fokozó kozmetikai összetevőkhöz.

Levél és szár
A ginzeng levelében és szárában olyan értékes hatóanyagok találhatóak, melyek elősegítik a bőr feszességét, és védekezőképességét a káros környezeti hatások ellen. A Sulwhasoo különleges módszert alkalmaz élvonalbeli technológiával felszerelt üvegházaiban a ginzeng leveleinek és szárak betakarítására.

Virág és gyümölcs
A ginzeng növénynek átlagosan négy éve teremnek gyümölcsei. A Sulwhasoo értékes Ginsenoside Re-t nyer ki a ginzeng virágából, mely energiában gazdag a gyümölcstermést megelőző időszakban. A Ginsenoside Re összetevő szinergiát alkot a ginzeng gyökérében található hatóanyagokkal, javítva a bőr megújulását és védelmét, megakadályozva a bőr öregedését.

Enyves fenyő

Az enyves fenyő az erőt és a nemességet szimbolizálja. Ez a magasra növő, komplex évgyűrűket fejlesztő vörösfenyő-faj mindig rendkívüli megbecsülésnek örvendett, tradicionális építőanyaga a koreai palotáknak. Az ezeréves, életerővel teli fenyő buja zöldje indította útjára a Sulwhasoo új, exkluzív anti-aging termékvonalát. A benne rejlő rendkívüli de-aging aktív (DAA) összetevő alacsony koncentrációja miatt csak rendkívül kis mennyiségben nyerhető ki. A Sulwhasoo által kifejlesztett, POJE Optimizing Process™-re épülő Red Pine Concentration Process™ eljárás során 11 lépésből álló gondos finomítással nyerik ki az értékes hatóanyagot.

Sulwhasoo nagykövetek

2018-tól Song Hye Kyo 송혜교 gyönyörű dél-koreai színésznő (sikeres filmek és sorozatok, melyekben szerepelt: Descendants of the Sun, Encounter, My Brilliant Life, The Queens)

A színésznő bemutatkozó videója:


2019-től Angelababy kínai modell, színésznő és énekesnő, ő a kínai régióban népszerűsíti a Sulwhasoo termékeit.

Sulwhasoo üzletek

A Sulwhasoo Flagship Store Neri&Hu  által tervezett exkluzív épülete Szöul Gangnam városrészében található. Az impozáns épület kialakításakor a lámpás metaforáját helyezték központba. Ahogy a lámpás beragyogja a sötétséget, úgy sugározza ez a gyönyörű épületkomplexum az ázsiai bölcsességet és a holisztikus szépség külső-belső egyensúlyát. A látogatók exkluzív környezetben élhetik át a Sulwhasoo élményt: a gyönyörű bemutató terek mellett a Sulwhasoo SPA különleges kezeléseivel is kényeztethetik magukat.

Európában a párizsi Galeries Lafayette Haussmann luxusáruházban vannak jelen.

Sulwhasoo termékek Magyarországon

Webáruházunkban kizárólag megbízható forrásból származó, eredeti Sulwhasoo kozmetikumokat forgalmazunk. Hazai raktárkészletünkből villámgyorsan hozzájuthatsz kedvenc termékedhez.

SULWHASOO RENDELÉS