Cosrx AC Collection Acne Patch centellás aknétapasz
 • Cosrx AC Collection Acne Patch centellás aknétapasz
 • Cosrx centella pattanás elleni tapasz
 • Cosrx pattanás tapasz ázsiai gázló kivonattal
 • Pattanás elleni tapasz

Cosrx AC Collection Acne Patch - pattanás tapasz centellával 26 db

3450 Ft
(125 Ft / tapasz)

Cosrx pattanás elleni hidrokolloid tapaszok ázsiai gázlóval az aknés sebek védelmére, és a gyulladt pattanások megnyugtatására.

Ezek a nagyméretű, ovális tapaszok a COSRX CentellAC-RX formulájával segítik az akné gyógyulási idejének rövidülését és sebmentes gyógyulását, védve a gyulladt bőrfelületet a környezeti szennyeződésektől. A faggyú kontrollálásával és a bőr pH szintjének kiegyenlítésével a COSRX AC cicás aknétapaszok újfajta hatékony megoldást hoznak a pattanások elleni védekezésben. A tapaszok vékony pereme tökéletes tapadást biztosít, így az állon vagy a hajvonalban lévő pattanások sem menekülhetnek.

Bármely bőrtípusra, aknés gyulladt sebekre. A tasakban 26 db, 3-féle méretű akné tapaszt találsz, méretük: 9 x 13 mm, 11 x 16 mm, 15 x 23 mm.

Mennyiség
Raktáron

 • Gyors szállítás Gyors szállítás
 • 30 napig visszaküldhető 30 napig visszaküldhető
 • Prémium termékek Prémium termékek

26 db hidrokolloid pattanástapasz az akné okozta sebek ellen.

COSRX AC Collection aknétapaszok ázsiai gázlóval

Mi érdemes tudni a hidrokolloid tapasz kiemelt összetevőjéről?

A centella, cica, ázsiai gázló (INCI nevén: Centella Asiatica Extract) a koreai orvoslásban évszázadok óta használt gyógynövény. Tigrisfű néven is ismert, ugyanis a vadon élő tigrisek egy-egy vadabb összecsapás után ehhez a növényhez dörgölőztek, erős sebgyógyító hatása miatt. A sebgyógyítás mellett gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns hatása is ismert.

COSRX AC Collection hidrokolloid pattanástapaszok

Mi a különbség a fekete, a piros termékcímkés és az AC Collection COSRX pattanás tapasz között?

Mindhárom hidrokolloid tapasz pattanások ellen, melyek feladata az aknés sebek gyógyulásának elősegítése.

COSRX Mast Patch akné tapaszok

A fekete címkés (Clean Fit Master Patch) tasakban lévő pattanástapaszok nappali használatra lettek kialakítva. Rendkívül vékonyak (0,12-0,14 mm) így szinte észrevehetetlenek a bőrön, valamint sminkelni is lehet rájuk. A tapaszkák vékony réteget képeznek a bőrön, egész nap baktériummentes környzetet biztosítva a gyulladt pattanásoknak, megelőzve, hogy rosszabbra forduljon a helyzet. A tasakban 18 db 10 mm nagyságú tapasz van.

A piros címkés (Acne Pimple Master Patch) tasakban lévő pattanás elleni tapaszok szintén védik az aknés sebeket a környezeti szennyeződésektől. Míg a vékonyabb nappali tapaszok első sorban védőréteget képeznek, a 3-féle méretű tapaszt tartalmazó piros címkés tasakban lévő tapaszok erőssége a magasabb nedvszívó képesség, vagyis hatékonyabban szívják magukba a gyulladt sebváladékot és felesleges olajat, a bőr kiszárítása nélkül. Elsősorban éjszakára javasoljuk a használatukat. A tasak öszesen 24 db akné tapaszt tartalmaz: 10 x 7 mm, 5 x 10 mm, 9 x 12 mm.

COSRX AC Collection Acne Patch aknétapasz

Az AC Collection aknétapaszok ázsiai gázló kivonatot tartalmaznak, ovális formájúak és nagyobb méretűek mint a fekete és piros termékcímkés társai. Vékony peremükkel tökéletesen illeszkednek az arc bármely területén lévő aknés sebekre. A tasak összesen 26 db tapaszt tartalmaz: 9 x 13 mm, 11 x 16 mm, 15 x 23 mm.

KM-CRX-62517

Adatlap

Koreai megnevezés
코스알엑스 에이씨 컬렉션 아크네 패치
Koreai arcápolási rutin
3. lépés
Bőrtípus
Kombinált
Normál
Száraz
Zsíros
Bőrprobléma
Pattanások és akné
Hatás
Gyulladáscsökkentő
Sebgyógyító
Hatóanyag
Ázsiai gázló
Kiszerelés
26 db

CARBOXYMETHYLCELLULOSE SODIUM, POLYISOBUTENE, ROSIN, POLYBUTENE, MINERAL OIL, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, POLYUETHANE FILM

Így használd az akné tapaszokat:

 1. Tisztítsd meg a kezelendő bőrfelületet és töröld teljesen szárazra.
 2. Távolíts el egy tapaszt a fóliáról és helyezd a gyulladt pattanásra. 
 3. Cseréld naponta, vagy ha a tapasz már fehér színűre változott.

COSRX AC Collection aknétapaszok

Hasznos tanácsok:

 • Javasoljuk, hogy a tapaszok felhelyezése előtt legyen teljesen száraz az arcod és a a kezelni kívánt felületre ne vigyél fel semmilyen bőrápolót a tapaszok előtt.
 • A tapaszokat tárold az eredeti, antibakteriális csomagolásban.
 • Egy tapasz csak egy alkalommal használható fel.
 • A hidrokolloid tapaszok nedves környezetet biztosítanak, így képesek felgyorsítani a sebgyógyulási folyamatot. Magukba szívják az akné okozta sebváladékot, ekkor duzzadnak meg és lesznek fehér színűek.
Összértékelés 1 vélemény alapján - 0 1 2 3 4 5/5
Rendezés:

0 1 2 3 4
(5/5

Hatékony

Értékelés: 0 1 2 3 4

A gyulladásokat hatékonyan eltávolítja.

Ezek is tetszhetnek